στη συλλογή Essie Resort 2013
Ξέρετε, ήμουν μόνο σκέφτομαι …

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα χειρότερα τώρα. Έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου, ένα tabby στη ζωή μου, γυαλιστερό στο πορτοφόλι μου, και αν έπρεπε – σε περίπτωση που συμβαίνει το z-day ή μια αλλοδαπή εισβολή – θα μπορούσα πιθανώς να ξεπεράσω τουλάχιστον 10 μίλια με ασφάλεια .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλήθεια να ειπωθεί, δεν μπορώ να παραπονεθώ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω διακοπές. Δέχομαι. Θα ήθελα ένα.

Heck, θα ήθελα πολύ να περάσω μια εβδομάδα να κρέμεται από την πισίνα σε ένα θέρετρο πέντε αστέρων. Maaaan, που ακούγεται καλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Θα ήθελα να φέρετε καρτέλες και el διανομέα μαζί, φυσικά. Και απολύτως το τέσσερα θέρετρα Essie 2013 πολωνικά.

Από αριστερά: πρώτος χρονοδιακόπτης, κάτω από το πού, έρχεστε εδώ και στο Cab-Ana
Μπορώ να το δω τώρα … Εγώ, εσείς, δύο από αυτά τα φουσκωτά στρώματα σε μια πισίνα υπερχείλισης, και τα τέσσερα κρεμώδη ζύγια της συλλογής θέρετρα στις ιδέες και τα δάχτυλα των ποδιών μας.

Νομίζω ότι αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό της ESSIE όταν έδωσαν πράσινο πρώτο χρονοδιακόπτη, Aqua στην καμπίνα-Ana, μοβ ορχιδέα κάτω από το πού και κοκκινωπό κοραλλιογενείς έρχονται εδώ μια έντονη, καθρέφτη-σαν λάμψη.

Καλοκαίρι, καλοκαίρι, καλοκαίρι!

Δύο στρώματα πρώτου χρονοδιακόπτη
Δύο στρώματα του Cab-Ana
Δύο στρώματα έρχονται εδώ

Δύο στρώματα κάτω από το πού

Ξέρεις τι άλλο μου αρέσει για αυτές τις αποχρώσεις;

Δεν υπάρχουν καθόλου λόγια.

Θέλω να πω, δεν είναι ακριβώς ντροπαλός ή coy.

Αυτά είναι τα είδη των χρωμάτων που φοράτε για να περπατήσετε μέχρι το χαριτωμένο παιδί στην παραλία (Batting σας βλεφαρίδες) για να τον προσκαλέσετε για μπιφτέκια και πατάτες. Flirty, διασκέδαση και αυτοπεποίθηση.

Δύο στρώματα του Freak-Free Formula της Essie είναι ωραία για μένα, και χάρη στο φινίρισμα υψηλής λάμψης, μπορώ ακόμη να παραλείψω το κορυφαίο παλτό αν χρειαστεί.

Τιμή: $ 8 το καθένα
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση και διατίθεται τώρα στο Essie Counters και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ και αξιολόγηση Blog Appress: α

Μπράβο! Μπράβο!

Όχι ότι κάνω τον εαυτό μου τις ευνοεί, απολαμβάνοντας ακόμη και πολύ περισσότερη τηλεόραση, αλλά πρόσφατα bravo ήταν από το γάντζο! Δεν είμαι πραγματικά σε τίποτα που συνεχίζεται στο πραγματικό Universe (Bluh!), Αλλά εκατομμύρια δολάρια λίστα: η Νέα Υόρκη ή ο Millionaire Matchmaker και μια πίντα από το Fro-Yo είναι σαν τη συνταγή μου για μια καλύτερη βραδιά στο σπίτι.

I just recently started enjoying Newlyweds The first Year, one of their new shows.

Have you gone there yet?

If not, you absolutely should.

Like the name implies, it follows four couples on their first year of marriage. I’m three episodes in and hooked like a fish, but I think that’s mostly because the people in it haven’t crossed over into the reality TV Land of total and complete craziness yet.

They all seem a lot more or less normal (for now).

Anywho, I hope you have a terrific hump day. I’ve got a dentist appointment later today, which I’m not looking forward to…

The dentist’s office, also known as my least favorite place in the world.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευχήσου μου καλή τύχη!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>