δίπλα στο κέντρο του καφέ, το οποίο μου αρέσει για την πρακτικότητα του, το δάσος Fatale είναι το δεύτερο προτιμώμενο Maybelline χρώμα τατουάζ καθαρό χρωστική σκιά ματιών σκιά ματιών.

Ένα αιθέρια, σχεδόν μυστικιστικό χρυσό χρώμα βρύα, είναι μια ομορφιά όλοι μόνοι της. Δεν απαιτεί καμία βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Forest Fatale είναι σαν να ξυπνάτε σε ένα κρεβάτι φύλλων σε ένα μαγεμένο δάσος, καθώς και να κοιτάζει όσο βλέπει το φως του ήλιου φιλτράρισμα με τα κλαδιά των δέντρων πάνω από σας.

Απλώς το έλεγα, ωστόσο έχει μια πιο σκοτεινή πλευρά …

Ooh! Μυστηριώδης. Μην ανησυχείτε, όμως – είναι μια μεγάλη πιο σκοτεινή πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το στέλνει πάνω από μια μαύρη βάση όπως το Mac Smolder Eye Kohl, καθώς και Jello, Δράμα! Το Forest Fatale μετατρέπει σε ένα συνολικό χρώμα @ ss-kicker που αξίζει να αξιολάτρευτο ορειχάλκινα αρθρώσεις καθώς και ένα μπουφάν με κλοτσίνη (πλήρες με κρανίο καθώς και crossbones).

Ναι, δήλωσα αξιολάτρευτο ορειχάλκινα αρθρώσεις … Επειδή καταλάβετε ότι δεν είμαι έτοιμος να κυλήσω με ένα ζευγάρι fugly.

Το μοντέρνο δάσος Fatale είναι επίσης ένα φιλικό προς το προϋπολογισμό $ 7, καθώς και μπορείτε να το ανακαλύψετε τώρα στα καταστήματα Ulta καθώς και στο διαδίκτυο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>