Ω, αυτό είναι εύκολο. Μερικές αναθεωρημένες στιγμές έρχονται στο μυαλό, όπως τα πολύ κοκαλιάρικα φρύδια που κουνίστηκα κατά τη διάρκεια των ετών Dita της Madonna (περπάτησα γύρω με μια διαρκώς έκπληξη κοιτάξτε στο πρόσωπό μου, haha!), Ωστόσο το ένα στην κορυφή της καταχώρισής μου είναι η μέρα της ημέρας Πήγα στο κατάστημα του σώματος καθώς και βγήκε έξω με ένα Cah-Ray-Zaaaaay Purplish Black Liner Lip καθώς και το Frosty Beige Lipstick Combo.

Έχω κατά νου ότι ήταν χθες … [cue flashback jingle καθώς και η βιντεοκάμερα ξεθωριάζει]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παίζαμε με κάποια σκιά ματιών που πλησιάζουν ένα από τα πώλησης που πλησίαζε, καθώς και ξεκινήσαμε να μιλάμε. “Θα έπρεπε να το δοκιμάσεις αυτό!” Είπε, στην οποία συμφώνησα με ανυπομονησία.

Έκανε μια ματιά στα χείλη μου που ήταν εξαιρετικά κομψό εκείνη τη στιγμή (αυτά ήταν τα μέσα-’90s) – ένα μόλις αναμιγνύεται σε ματ μαύρο χείλος επένδυση γύρω από την άκρη των χεριών που ολοκληρώνεται με ένα παγωμένο μπεζ κραγιόν. Στη συνέχεια έσπασε λίγο αφαίρεση γυαλιστερό στο κέντρο.

Θεωρώ στο μυαλό σκέψης, “μοιάζω με ένα backup χορευτής σε ένα missy elliott βίντεο.” Πωληθεί! ΧΑΧΑΧΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Λίγα αναγνώρισα ακριβώς ακριβώς πόσο εντελώς απεριόριστα η εμφάνιση ήταν σε μένα … η σκοτεινή επένδυση κοίταξε το STARK καθώς και σκληρό, καθώς και το παγωμένο κραγιόν τονίζει κάθε χείλη.

Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί, ωστόσο το χρησιμοποίησα ότι ψάχνω για μήνες που πιστεύουν ότι ήμουν το sh * t!

Um, χρονολογείται πολύ; Ναι…

Σειρά σου! Εάν μπορεί να έχετε ένα do-over για οποιονδήποτε τύπο ενιαίας στιγμής μακιγιάζ στη ζωή σας, τι θα ήταν;

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Smoothies !!! OOH, έκανα ένα νόστιμο το πρωί, εντελώς σε ατύχημα. Το έσκαψα πριν μπορέσω να πάρω φωτογραφίες (ήταν τόσο καλό), ωστόσο αξίζει να τεκμηριώσει εδώ.

Πρώτον, μπλέντερ. Προσθέστε ένα ζευγάρι Hunks της παγωμένης μπανάνας, ένα φλιτζάνι κατεψυγμένα φέτες ροδάκινα, μισό ώριμο αβοκάντο (yup, αβοκάντο, μετράνε σε αυτό), μια κουταλιά της σούπας σπόρων chia καθώς και μια σύλληψη του μελιού. Στη συνέχεια, σε ξεχωριστό γυαλί (επειδή πιστεύω ότι συνδυάζει πολύ καλύτερα με αυτόν τον τρόπο), ανακατέψτε μια πλήρη σέσουλα αυτής της σκόνης πρωτεΐνης βανίλιας σε ένα φλιτζάνι αμυγδάλου γάλακτος, καθώς και να το προσθέσετε στο μπλέντερ σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Blend, καθώς και όταν τελειώσετε, θα έχετε ένα νόστιμο λεμόνι ροδάκινο αβοκάντο, Om Nom Nom!

Την επόμενη φορά που πρέπει να έχω κατά νου να τραβήξει μια φωτογραφία αφού ήταν η φοβερότερη σκιά του guacamole πράσινο …

Ω, οι άνδρες του κτιρίου είναι πίσω καθώς και χτυπά μακριά έξω από το παράθυρό μου. Δηλώνουν “wassup!” Παρεμπιπτόντως.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>