i λατρευμένο Mac λατρευμένο … Εδώ φοράω σε μάγουλα MAH!
Abso-friggin’-futely πανέμορφο. Αυτός είναι ο τρόπος που αισθάνομαι για τον τρόπο με τον οποίο ο Mac λατρευτός ορυκτοποιεί το Skinfinish μοιάζει με ένα highlighter ή ως σκόνη προσώπου, αλλά αν θέλετε να το δοκιμάσετε να το φορέσετε είτε από τους τρόπους, κατευθύνετε τη φωτογραφία Flash. Το μαργαριτάρι σε αυτό κάνει το δέρμα μου να φαίνεται τρελό λαμπερό όταν χρησιμοποιώ ένα άμεσο φλας στις φωτογραφίες (γύρισα το φλας για την εικόνα μέχρι την κορυφή).

Mac λατρευμένο ορυκτοποιημένο skinfinish, ένα κοράλλιο με ελαφρύ μπεζ μαργαριτάρι ($ 30)
Είναι επίσης ένα όμορφο κοκκώδες ρουζ (δοκιμάστε να ρίξετε ένα ή δύο στρώματα στα μήλα των μάγουλων σας), αλλά δεν έχει σημασία το πώς το φοράτε, η στρωματοποίηση βοηθά πολύ περισσότερα από τα κοράλλια, έτσι ώστε να πάρετε ένα φυσικό flush – όχι πάρα πολύ Φωτεινό – με αποτέλεσμα μαλακής εστίασης από το φωτεινό μπεζ μαργαριτάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα μοιάζετε με έναν άγγελο με αυτό, ή σαν να έχετε όλα τα δημιουργικά και μικτά οφέλη του Coralista Blush με το Mac Rice Seneshadow, άρεσε αυτό που είδατε και βάλτε το μείγμα στα μάγουλά σας προτού φύγετε από το σπίτι.

Χθες λατρευμένο στα μάγουλά μου για μια πλήρη εννέα ώρες … εννέα ώρες! Σκεφτείτε όλη την καραμέλα που θα μπορούσατε να φάτε εκείνη την εποχή, ή τα γατάκια γειτονιάς που θα μπορούσατε να κατοικείτε (είναι πολλά).

Ο Charlize, ο Tabby που ζει κάτω από το δρόμο, στέλνει την ευχαρίστηση και τις καλύτερες ευχές για ένα καλό Σαββατοκύριακο …
Οι ανοιχτοί πριγκίπισσες και οι ανοιχτόχρωμοι γέμοι, που λατρευθούν θα έπρεπε να φαίνονται θεϊκά σε σας! Το λατρεύω στο δέρμα μου nc42, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα το φορέσω πολύ πιο συχνά ως ένα highlighter από ένα ρουζ, όπως το χάσμα το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Εάν είστε γύρω από τη σκιά μου ή πιο σκούρα και θέλετε ένας ΓΧΣ που διπλασιάζεται ως highlighter και κοκκινίζει, σκεφτείτε το Ρίο, ένα λαμπρό ροζ με το χάλκινο μαργαριτάρι. Είναι πιο σκούρο, και μου αρέσει ο τρόπος που κοιτάζει με ένα μαύρισμα.

Τιμή: $ 30
Διαθεσιμότητα: Διατίθεται τώρα online και σε μετρητές Mac και καταστήματα
Μακιγιάζ και Charm Βαθμολογία Blog: B + (εξαιρετική φορά φθορά και η ευελιξία που φοριέται ως κοκκινωπό ή επισημαστής, ειδικά για ελαφρύτερες ανάγκες)

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά στις 3, 2, 1 …

Aaaaah! Yay! Είναι το Σαββατοκύριακο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι σκαρώνεις? Έχω την τσάντα της παραλίας μου όλα γεμάτα και έτοιμα επειδή αναμένεται να χτυπήσει αύριο τα Άνω 90s. EEK, αυτό είναι ζεστό.

Εξακολουθώ να ψάχνω για ένα tankini, όμως, le sigh …

Από τη μία πλευρά, τα ψώνια μαγιό είναι τα ψώνια, και συνήθως θέλω να ψωνίζω, αλλά δεν ξέρω. Για μένα είναι περίπου τόσο διασκεδαστικό όσο πηγαίνεις στον οδοντίατρο για να πάρει τα δόντια μου διάτρητα. Με άλλα λόγια, όχι η αγαπημένη μου δραστηριότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>