η υφή του ματιού αρ. 117 ψεύτικες βλεφαρίδες
Ο μπαμπάς Mac θα κάνει ya άλμα, άλμα!
Ο μπαμπάς Mac θα κάνει το άλμα, άλμα!
Ο Kris Kross θα κάνει το άλμα Ya, άλμα!

Τώρα έχετε αυτό το τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι σας, haha!

Η δουλειά μου εδώ γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, όχι πραγματικά … πρώτα πρέπει να μιλήσουμε για τις βλεφαρίδες. ψεύτικες βλεφαρίδες, να είναι συγκεκριμένες.

Μου αρέσει η βρώμικη διασταυρούμενη δράση της υφή του ματιού 117s ($ 3.99 ένα ζεύγος). Οι βλεφαρίδες συνδυάζονται σε λίγο … δέσμες (?) Ότι το είδος αλληλεπικαλύπτοντας ο ένας τον άλλον για να δημιουργήσουν ένα άγριο, να ξεδιπλώσει ένα άγριο,

Έρχονται με τις δικές τους προκατασκευασμένες (βαριές, άβολες) λωρίδες κόλλας, αλλά τα παρακάμνω και χρησιμοποιώ κόλλα απλής λύσης.

Τακτικά $ 4.99 ένα ζευγάρι, πωλούν τώρα στο Ulta για $ 3.99, το οποίο νομίζω ότι είναι μια καλή συμφωνία για τις βλεφαρίδες αυτό το καλό.

Τα βλέφαρα τείνουν επίσης να κρατούν αρκετά καλά. Συνήθως μπορώ να τους επαναχρησιμοποιήσω τουλάχιστον μερικές φορές, εφ ‘όσον είμαι προσεκτικός όταν τους ξεφλουδίζω.

Eyefure texure 117
Μπορώ να haz αυτό το tee;

Μέσω Nordstrom στο Instagram
Ο El Hub κάνει τη διασκέδαση από μένα όλη την ώρα για αυτό που λέει, “Δεν μπορώ.” Το χρησιμοποιώ όταν χτύπησα το όριο και χρειάζομαι ένα διάλειμμα από κάτι, όπως όταν μαθατώ μια παράσταση μιας εκπομπής στην τηλεόραση. Θα πω, “Δεν μπορώ. Απλά δεν μπορώ. Δεν μπορώ. Δεν μπορώ. ” Είναι μια από τις συλλέξεις μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι ίσως χρειαστεί να σπάσω τα “άλλα ψώνια μου στο τμήμα Juniors” για αυτό το πουκάμισο από δέκα εξήντα Sherman ($ 24) στο Nordstrom.

Gah! Και ίσως χρειαστεί να πάρω το καρό κασκόλ (η κληρονομιά της BP Plaid Square, $ 24).

Είμαι κορόιδο για μια χαριτωμένη καρό εκτύπωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>