Gurl, αν κάποιος έβγαλε το μπουκάλι μου του ιδρύματος της ίδρυσης της Laura Mercier, θα πήγαινα πλήρη περπάτημα νεκρή ricksanity σε αυτό το @ss, improving shiv καθώς και όλα. Είναι η επιχείρηση. Ήταν το θεμέλιο μου δεν μπορεί να ζει με μήνες.

Είναι το μυαλό μου ίδρυμα για φωτογραφίες από τότε που καλύπτει ό, τι κι αν είναι και τα μυαλά έξω τους πόρους μου (Cue ευλογημένοι μακιγιάζ άγγελοι που τραγουδούν αρμονικά). Πάω επίσης να το κρατήσω κάθε φορά που είμαι στη διάθεση για μια ματ επιφάνεια (μπορεί ακόμη και να αποφύγει σκόνη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πυγμάχος ελαφρού βάρους? Ναι. Ανετος? Uh-huh. Δεν με σπάει; Ναι ναι ναι! καθώς και είναι διαθέσιμο σε έναν τόνο αποχρώσεων. Φοράω το που ονομάζεται Chai, όπως στο “Ω, Chai!” Ή, “Θα έχω ένα soy κολοκύθας venti chai latte, κρατήστε το αφρό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι ακόμα μια συμφωνία Mac με τον ανεμιστήρα και το Body Fan / Fiend 4-Life, ωστόσο μου αρέσει να έχω ένα ακόμα ίδρυμα ιερού grail μπορώ να γυρίσω. Συχνά θα το στρώσω και τα δύο, εφαρμόζοντας Mac Deal με & Σώμα γύρω από τη συμφωνία μου με τα δάχτυλά μου, στη συνέχεια αναμιγνύοντας τέλεια φλάντζα στα μάγουλά μου, τη μύτη, καθώς και γύρω από το πηγούνι μου (όπου μου αρέσει να έχω πολύ περισσότερη κάλυψη) Με ένα μπλέντερ αναιρέσεως – το οποίο βοηθά απολύτως με τέλεια γροθιά, με τον τρόπο που μπορεί να φανεί απίστευτα ματ. Το BB το κάνει να φαίνεται πραγματικά φυσικό.

Τι ίδρυμα φορέσατε, καθώς και είστε ευχαριστημένοι με αυτό; Πες μου όλα γι ‘αυτό!

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>