από την Αριστερά: Muse, Zambeze, Off Limits καθώς και Kiki
Μου αρέσει ότι τα χείλη σε αυτούς τους Le σωλήνες της στιλπνότητας από το νέο άντρας Ray για τη συλλογή NARS Holiday 2017 μοιάζει με τα δόντια ol ‘χείλη. Είναι ακόμα κάπως ασύμμετρη, λένε χάρη στην καλοσύνη! Δεδομένου ότι πρέπει να είμαι ειλικρινής, σε ορισμένες περιπτώσεις απαίτομαι ένα διάλειμμα από τα υπερ-φουσκωμένα χείλη kylie-στυλ παντού.

Τα γυαλιά είναι τα βερνίκια χείλη NARS Photogloss, ένας νέος τύπος περιορισμένης έκδοσης, καθώς και – εξαιρετικά σημαντικά – η οσμή είναι πρακτικά όπως τα μπισκότα βανίλιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πράγμα για αυτά τα γυαλιά είναι ότι είναι τόσο χρωστικές. Όπως, καταλαβαίνετε ακριβώς πώς σε ορισμένες περιπτώσεις όταν κάνετε τσάι καθώς και εσείς βάζετε την τσάντα τσάι στο ζεστό νερό, ωστόσο τότε πηγαίνετε να κάνετε κάτι άλλο, καθώς και να αποτύχετε να θυμηθείτε για το τσάι, μόνο για να αναγνωρίσετε μια ώρα αργότερα το κάνατε, ωστόσο, δεν θέλετε να το σπαταλάτε, ώστε να το πίνετε ούτως ή άλλως, παρόλο που έχει τρελή τόσο ισχυρή όσο και έντονη;

Αυτό ακριβώς φαίνονται αυτά τα γυαλιστερά.

Fotosearch – αναζήτηση φωτογραφικών εικόνων και φωτογραφιών κλιπ αρτ Στόκ Φωτογραφίας

Είναι σαν οι NARS να συμπιέζουν τις έντονους χρωστικές χείλη του powermatte σε ένα λεπτό, μη κολλώδες συμπύκνωμα lipgloss, καθώς και μόνο απαίτηση λίγο λίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Απλώς συσσωρεύομαι το ραβδί κατά μήκος του κάτω χείλους μου όταν – στην πραγματικότητα μια φορά από το BESTED BEST – στη συνέχεια πιέστε τα χείλη μου μαζί μερικές φορές, καθώς και απλά τύπος φτερού έξω από τις άκρες. Αυτή είναι η απλούστερη μέθοδος που το έχω ανακαλύψει για να τα εφαρμόσω.

Οτιδήποτε περισσότερο από ένα σύρσιμο, όμως, καθώς και τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν περίπλοκα. Ορισμένες περιοχές στα χείλη μου θα καταλήξουν σε πιο σκούρο από τους άλλους, καθώς και τότε θα πρέπει να πάρω γυαλιστερό όλη τη μέθοδο στις άκρες καθώς και να συμμορφωθείτε προσεκτικά με τις καμπύλες των χείλη μου … Αποθηκεύστε τον εαυτό σας το πρόβλημα. Απλά dab λίγο στα χείλη σας, καθώς και θαμπώσει τις άκρες.

Δεξιόστροφα από το κάτω αριστερό μέρος: Off Limits, Zambeze, Muse καθώς και Kiki
Είναι αυτή η μέθοδος με όλες τις αποχρώσεις, όσο και το σπινθηρισμένο φούξια – το οποίο είναι τόσο εξαιρετικά ’80, μου αρέσει! – καθώς και το σκοτεινό κρεμώδες μπορντό.

Αυτά δεν είναι πολύ κολλώδη, καθώς παίρνω μόνο δύο ώρες χρόνου φθοράς, ωστόσο αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο για μια λεπτή, μη κολλώδη γυαλάδα. Τουλάχιστον ο χρωματισμένος τύπος συνεπάγεται ότι μπορείτε να τεντώσετε ένα σωλήνα μακριά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μου αρέσουν αυτά τα πολλά, καθώς μπορεί να τους προτείνει ολόψυχα, εφ ‘όσον δεν έχετε μεγάλες νιφάδες που συμβαίνουν, αφού είναι σίγουροι ότι θα ενισχύσουν κάθε τύπο υφή περιοχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναζητήστε τα καταστήματα του Nars καθώς και στο Internet ξεκινώντας αύριο, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, μαζί με το υπόλοιπο της NARS Guy Collection Holiday Collection.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>