που χρησιμοποιεί κάτω από το γκι το γάντι από το νέο $ 39,50 Η γυναίκα που θέτει τα καλλυντικά
Και εδώ ήμουν, πιστεύοντας ότι στην αγορά είναι ένα “κορίτσι”, θα έπρεπε να ταξιδέψω σε ένα παράλληλο σύμπαν, το ένα όπου είναι ισχίο να έχει σπανάκι κολλημένο στα δόντια σας (και είναι πάντα τα δόντια στο πάνω μέρος Αριστερή πλευρά … Γιατί;!), Φορέστε τα ρούχα που καλύπτονται σε τρία κιλά μαλλιών αιλουροειδών καθώς και έχουν υπερβολική ανταπόκριση των ριζών μαλλιών σε καθορισμένες απαίτηση μιας εργασίας βαφής.

Οχι τόσο. Εάν τα νέα $ 39,50 η γυναίκα της γυναίκας που έχει ρυθμίσει από την Creamty-Free Cosmetics έχει οποιοδήποτε τύπο κράτους στο θέμα, όλοι μας μπορεί να είναι γυναίκες (ή αγόρια!) Μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορίτσι του, από τα καλλυντικά ($ 39,50)
“Η δύναμη στα κορίτσια!” Φώναξε, πριν διαβάσει τα ονόματα των αποχρώσεων περιορισμένης έκδοσης στο τριών τεμαχίων.

Η Sidekick του Feline εμφανίστηκε άσχημα.

“Ακούστε, καρτέλες,” Η γυναίκα συνεχίστηκε. “Υπάρχει ανοιχτό ροζ χιονισμένο λαγουδάκι, ροζ καφέ απόλαυση στον κόσμο καθώς και μούρο κάτω από το γκι. Ποια από αυτά τα χείλη μου – αλλά καλύτερα χρώματα σας αρέσει το καλύτερο σε με; ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ο αιλουροειδής φτάρνισε, τότε αυθόρμητα γλείφει το πόδι του.

“Ο καθενας? Bueller; ”

Οι καρτέλες ενδέχεται να μην έχουν άποψη σε αυτές τις τρεις τεράστιες, κρεμώδεις γυαλισές (είναι μερική για να απαλλαγείτε, τελικά, καθώς κανένας από αυτούς δεν είναι δυναμικός ή σπινθήρας), ωστόσο, στοιχηματίζω τον Rygos. Δεδομένου ότι είναι φανταστικό όπως αυτό, ο οποίος αποφεύγεται.

Από τα αριστερά: Χιόνι λαγουδάκι, απολαύστε τον κόσμο, καθώς και κάτω από το γκι

Στα χείλη μου, νιώθουν ακριβώς πώς οραματίστηκα ότι αισθάνεται να χτυπήσει στον απατεώνα του βραχίονα του Ryan … με το ομαλό, μαλακό, μη κολλώδες δέρμα ελαφρά χαϊδεύοντας το μάγουλο μου.

Οι δικέφαλοί του θα γευτούν καθώς και η οσμή ελαφρά από τη βανίλια …

Ναι, θα τα δοκιμάσω με τη γλώσσα μου.

Αν μιλάς τη γλώσσα του Mac, τότε αυτά τα γυαλιστερά αισθάνονται πολλά όπως τα Mac Cremesheens, με μια ομοίως ελαφριά, άνετη, ενυδατική φόρμουλα.

Χαρά στον κόσμο
Δυστυχώς, δεν διαρκούν τόσο πολύ στα χείλη μου όπως θα ήθελα. Ανακαλύπω ότι πρέπει να τα εφαρμόσω μετά από 2-3 ώρες, καθώς πιστεύω ότι θα τους αρέσουν πολύ περισσότερο αν ήταν πολύ πιο χρωματισμένα, ωστόσο έχουν άλλα πράγματα που τους πηγαίνουν να εξισορροπήσουν αυτό.

Περισσότερο από απλά γυαλιστερά, περιλαμβάνουν κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ καθώς και πεπτίδια, όπως ένας αντι-γήρανση ορός χείλη, καθώς και ως γαλλός στην άκρη του Fortieth Birthday της, το εκτιμώ.

Χιονάνθρωπος
Εάν δεν σας πειράζει το φως χρωστική ουσία ή η έλλειψη glittery pizazz, αυτό το 39,50 δολάρια είναι μια εξαιρετική συμφωνία. Και τα τρία γυαλιά είναι πλήρες μέγεθος 0,11-oz. Σωλήνες – σωλήνες που συνήθως προσφέρουν $ 24 το καθένα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για έναν περιορισμένο χρόνο, το σύνολο γυναικών πληροφορικής προσφέρεται τώρα σε αυτό καλλυντικά μετρητές, τα καταστήματα Ulta καθώς και στο διαδίκτυο.

Τιμή: 39,50 δολάρια
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση, που προσφέρεται τώρα σε αυτό καλλυντικά μετρητές, Ulta καθώς και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία Blog Charm: B +

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>