μαλακό κουνιστό με ροζ χρυσό οφέλη Rockateur ($ 28) στα μάγουλά μου
Με το Rockateur, το Box’s Box O ‘Η γραμμή σκόνης επεκτείνεται! (Όπως και η μέση του γάμου / γαϊδάρια του Husky Tabby) – ενώ ταυτόχρονα συρρικνώνεται με την πάροδο του χρόνου …

Stardate: 2008. Οι Bene-Babes έφεραν στο σπίτι τα κουτιά τους O ‘σκόνη, όπως το υπέροχο Coralista, για $ 28 το καθένα, αλλά πήραν 0,42 ουγγιές προϊόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γρήγορα προς τα εμπρός πέντε χρόνια μέχρι σήμερα …

Όλοι οδηγούμε τα αυτοκίνητα του hover, οι μεγαλύτεροι επιστήμονες μας είναι οι γάτες και οι περισσότερες σκόνες της μάρκας εξακολουθούν να κοστίζουν $ 28! – Εκτός από το ότι τώρα περιέχουν μόλις 0,28 ουγγιές προϊόντος (με εξαίρεση το thrrrob, το οποίο εξακολουθεί να έρχεται με τις ίδιες 0,42 ουγγιές για κάποιο λόγο).

Μια closeup του pan rockateur … Το ροζ χρυσό λάμψη στις άκρες είναι μια υπερπροσφορά.
Ξένος ακόμα, ο νέος rockateur είναι ακόμη μικρότερος, που περιέχει μόλις 0,17 ουγγιές σκόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Hmm …

Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι όλα τα κουτιά του οφέλους O ‘σκόνη θα συρρικνωθούν με την πάροδο του χρόνου χωρίς πτώση της τιμής; Δεν ξέρω (αλλά ελπίζω όχι).

Ευτυχώς, το μικρό ανάστημα του Rockateur δεν παίρνει τίποτα μακριά από το ίδιο το κοκκινίλα, ένα υπέροχο ουδέτερο ρόδινο χρυσό με λάμψη. Περισσότερα από ένα ελαφρύ ροκανίδι κοραλλιογενών ροζ στο δέρμα μου, θα πρέπει να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο έντονο σε ελαφρύτερα και μεσαία τόνους δέρματος.

Μου θυμίζει πολύ ωφέλιμο ζαχαροκάλαμο, αλλά με λιγότερα κοράλλι και πολύ πιο ροζ. Φοράω δύο στρώματα για να μεταφέρω πραγματικά το χρώμα σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά ένα στρώμα λειτουργεί καλά για να κατευθυνθεί και διαρκεί μέσα από μια οκταήμερη μέρα.

Το μπροστινό μέρος του κουτιού …
Αλυσίδα εκτύπωσης στο πλάι
Συστατικά

Έρχεται με μια βούρτσα Wee
Αυτό το τηγάνι είναι έτοιμο για ροκ!
Swatch of Rockateur (και ένα χοιρινό Tabby στο παρασκήνιο)
Δύο στρώματα του Rockateur στα μάγουλά μου

Υφή, ο Rockateur είναι ένα από τα πιο μαλακά και ομαλότερα στη γραμμή του κουτιού O ‘, με μια συνοχή που αισθάνεται σχεδόν κρεμώδης. Ομορφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ένα showstopper; Λοιπόν, στο δέρμα μου, ίσως όχι. Μου αρέσει, αλλά νομίζω ότι το κάνω περισσότερο το Ντάλας και το Coralista περισσότερο. Οι ελαφρύτερες lovelies μπορούν να ωφεληθούν περισσότερο από το οφέλη rockateur από όσο το κάνω.

Τιμή: $ 28 για ένα κουτί 0,17 ουγκιών
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο τώρα σε μετρητές οφέλους και online
Μακιγιάζ και blog ομορφιάς Βαθμολογία: B

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>