Λίστα επιθυμιών
Μάντεψε…? Υπάρχει μια πώληση VIB SEPHORA τον Νοέμβριο, οπότε αυτή την εβδομάδα επισημαίνοντας μερικές από τις προτιμώμενες μακιγιάζ μου που πιστεύουν ότι [αξίζουν] τη λίστα επιθυμιών σας.

Αγνοήστε την εσωτερική φωνή μέσα στο κεφάλι σας που λέει πάντα, “πραγματικά neeeed μια ακόμα ουδέτερη παλέτα σκιά ματιών;” Δεδομένου ότι με το ματ ουδέτερο καφέ, καθώς και το μπεζ σκιά ματιών, καθώς και το shimpery taupe, το χρυσό καθώς και από τις αποχρώσεις του χαλκού, τα μέρη τα σύννεφα για μένα, καθώς και το δηλώνω αυτό ως ένα ανεξερεύνητο βυθισμένο ουδέτερο παλέτες. Μου αρέσουν, δεδομένου ότι μπορείτε να τα φορέσετε όλη την ώρα καθώς και για οποιοδήποτε είδος ευκαιρίας. Ωστόσο, η tartelette στο συνδυασμό άνθισης αυξάνεται πάνω από το υπόλοιπο imo.

Χρησιμοποιώ αυτόν τον συνδυασμό με το “cheat” το βλέμμα ενός βαθύτερου μάτι, το οποίο είναι κάτι που προσφέρω καθημερινά, δεδομένου ότι έχω καπάκια με κουκούλα. Αυτός ο συνδυασμός 16 ηγέτης παραβιάζει το παρόν μοτίβο του ζεστού κόκκινου καθώς και του Orange-Y Browns, καθώς και αντ ‘αυτού μπορεί να καυχηθεί μια δέσμη δροσερών αποχρώσεων καθώς και ουδέτερα καφέ, τα οποία είναι φανταστικά για να σκοντάψουν μια πτυχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Yummy!
Το μακιγιάζ Maestros στο Tarte ανακάλυψε μια μέθοδο για να πλέξει αβίαστα αυτές τις μακροχρόνιες, χρωματισμένες σκιές σε ο ένας τον άλλον για να εξασφαλίσει ότι ακόμα κι αν βιάζεστε (ή, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε), μπορείτε ακόμα καθώς και συνδυάζει τη μέθοδο σας σε κάτι που εμφανίζεται σαν να ξοδέψετε ώρες σε αυτό.

Μια άλλη μέρα, μια ακόμα φωτογραφία μου σε πιτζάμες.

Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε είδος συνδυασμού των χρωμάτων του καθώς και να χτυπήσετε μια αρκετά γρήγορη εμφάνιση. Κανονικά ήθελα να κάνω ελαφρύ μπεζ κάτω από το φρύδι μου, καθώς και μέσα στην εσωτερική γωνία, ένα μεσαίο καφέ στην πτυχή καθώς και την εξωτερική γωνία για να εμβαθύνει το μάτι μου, μια ελαφρύτερη σκιά μετατόπισης, καθώς και στη συνέχεια ένα πιο σκούρο καφέ για να γραμμή τις γραμμές μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου άρεσε αυτός ο συνδυασμός εδώ και χρόνια, ωστόσο το χρησιμοποίησα πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε είδος ουδέτερης σκιάς στη συλλογή μου τελευταία. Φοράω σε γεύματα υπηρεσίας, ίδρυμα drop-off, συναντήσεις που έχω με το club moms Είμαι μέρος, σε επαφή … παντού, πραγματικά. Εάν θέλετε κάτι που μπορείτε να φορέσετε σε οποιοδήποτε είδος ευκαιρίας, οποιοδήποτε είδος εποχής του έτους, αυτό είναι. Είναι $ 39, ωστόσο, με το ποσοστό έκπτωσης 20% VIB μπορείτε να το πάρετε για $ 31.20, καθώς και με το 15% έκκληση έκκλησης έκπτωσης έκπτωσης που μπορείτε να το πάρετε για $ 33.15.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>