το καλύτερο της περιοχής NK Set, A.K.A. “Ο Out-of-The-World Bestsellers,” ένα θαυμάσιο σύνολο έξι τεμαχίων NK Bestselling Προϊόντα που προσφέρονται τώρα κατά τη διάρκεια της πώλησης επετείων Nordstrom με την 6η Αυγούστου.
Μήπως κάποιος κράτησε “πώληση”;

Είμαι εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι στιγμές όπως αυτό όταν αναγνωρίζω ότι είμαι πραγματικά η κόρη της μητέρας μου.

Είναι και πάλι το χρόνο του χρόνου. Η πώληση του Nordstrom επετείου (μου αρέσει ο χορός στην ιστοσελίδα τους) συμβαίνει καλύτερα τώρα. Μπορείτε να σκοράρει υπέροχα ρούχα φθινοπώρου, παπούτσια, αξεσουάρ καθώς και προϊόντα γοητείας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ειδικών συνόλων, σε απότομες εκπτώσεις.

Αυτός, ο οποίος είναι ο τύπος περίεργης στο ότι περιλαμβάνει έξι bestsellers έξι περιοχής NK, ωστόσο είναι αποκλειστικά προσφέρεται στο Nordstrom (όπως ακριβώς πώς κάποια καταστήματα Jcpenney έχουν ένα Sephora μέσα τους), πωλείται για $ 159 (τιμή $ 237). καθώς και περιλαμβάνει μια μοντέρνα τσάντα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μετά την 6η Αυγούστου, όλα τα έξοδα πώλησης στο Nordy επιστρέφουν ξανά, οπότε είναι μια μεγάλη στιγμή να αποθηκεύσετε τα πράγματα που καταλαβαίνετε ότι θα χρησιμοποιήσετε (αγόρασα ένα sh * t-ton από αυτά τα caslon tees καθώς και ένα ζευγάρι των Zella High Maisted Leggings!). Είναι επίσης μια μεγάλη δυνατότητα να πάρετε ένα σύνολο γοητείας ή δύο, αφού ορισμένες μάρκες θα συνδέσουν τα προϊόντα μαζί καθώς και κάθεστε την τιμή, όπως το καλύτερο της περιοχής NK που. Είναι ξεχωριστό για την πώληση επετείου καθώς και περιλαμβάνει έξι προϊόντα (επτά συμπεριλαμβανομένης της τσάντας), πέντε που είναι πλήρες μέγεθος.

Το μόνο πράγμα που δεν είναι πλήρες μέγεθος είναι το μπουκάλι της Κυριακής Riley Great Genes All-in-One γαλακτικό οξύ, η οποία είναι πολύ περισσότερο για ένα πολυτελές μέγεθος δείγματος. Είναι περίπου το ήμισυ του μεγέθους της ρουτίνας (το οποίο κοστίζει 105 δολάρια από μόνη της), οπότε δεν είναι τόσο μικρό.

Όλα εκτός από τα μεγάλα μεγάλα γονίδια Riley είναι πλήρες μέγεθος.

Υπάρχουν μερικά πράγματα μέσα εδώ που χρησιμοποιώ τόσο καλά, όπως η Terry Baume de Rose. Είναι ένα πλούσιο, τριαντάφυλλο, το βάλσαμο μπορείτε να πολυτελείς στα χείλη σας ή να χρησιμοποιήσετε ως ενυδατική κρέμα επιδερμίδας. Ή και τους δύο τρόπους. καθώς και την Κυριακή Riley Great Genes; ΑΓΑΠΗ! Ήταν ο ορός μου για πολλά χρόνια για πολλά χρόνια, καθώς και το λατρεύω ακόμα.

Το σετ περιλαμβάνει επίσης το ξηρό σπρέι κλωστοϋφαντουργίας Oribe, το οποίο διπλασιάζεται ως σπρέι κτιρίου σώματος καθώς και ένα στεγνό σαμπουάν με προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Προσθέτει μεγάλες προσφορές για μια ζωή, ακόμα κάπως δεν κάνει τα μαλλιά μου τραγανά ή κολλώδη.

Η μάσκα του όγκου του Kevyn Aucoin προσθέτει ογκώδη όγκο στη βάση των Le Lashes, καθώς και το κραγιόν Queen Frog Prince Lipstick απλά κοιτάζει … καλά, έκπληξη! Δεν είναι πράσινο. Θέλω να πω, φαίνεται σαν ένα φωτεινό σμαράγδι στο σωλήνα, ωστόσο είναι πραγματικά ροζ ροζ στα χείλη σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή την αξιοσημείωτη σάλτσα, το σετ είναι το LE, καθώς και ξεχωριστό για την πώληση της Nordy της επετείου. Είναι $ 159 (τιμή $ 239) καθώς και προσφέρεται στα καταστήματα Nordstrom καθώς και στη θέση Nordstrom με την 6η Ιουνίου.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>