εγώ ότι είναι καλύτερα να είστε υπερβολικά προετοιμασμένοι από την υποταγή … εξ ου και οι τρεις κοκκινίσεις και οκτώ εκατομμύρια καφέ σκιά ματιών σε αυτή την εικόνα.

Πώς το αποθηκεύσαμε όλα …

Ορκίζομαι, τουλάχιστον η μισή μάζα της βαλίτσας μου οφείλεται στο μακιγιάζ, lol!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλα νέα…

Το ταξίδι μου εδώ στο LA και το Emmys δείχνουν απόψε (θα προσπαθήσω να συνεχίσω να δημοσιεύσω μέσα από την παράσταση, αλλά κυρίως στο Instagram, επειδή είναι απλούστερο να γλιστρήσει χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό μου) χρηματοδοτήθηκε από το περιστέρι. Κάλεσαν μια ομάδα γοητείας και bloggers μόδας και άλλων εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης.

Πρώτον, ένα όμορφο πρωινό σήμερα το πρωί, όπου έμαθα για τις νέες πλύσεις του σώματος του Dove (ξεκινώντας σήμερα, και μπορείτε να πάρετε ένα εντελώς δωρεάν δείγμα, btw) και είδε αυτές τις αξέχαστες μικρές ομελέτες σε σχήμα περιστροφές …

Το νέο σώμα πλένει να χτίσει σε ένα ωραίο, σαπίλο. Είναι επίσης πολύ ενυδατική, την οποία εκτιμούσα καλά χθες το βράδυ κατά τη δική μου προσωπική # Onesherchallenge … η οποία είναι επίσης μια νέα καμπάνια κοινωνικών μέσων της Dove. (Μπορείτε να πάρετε πιο μαλακό, ομαλότερο δέρμα μετά από ένα μόνο ντους; Το Dove λέει ότι μπορείτε με τις νέες πλύσεις σας.)

Μετά το πρωινό, κατευθυνόμουν σε κάτι που ονομάζεται Bling Bling Dove, που έβαλε εδώ στο ξενοδοχείο, και πήρε αυτή τη χαριτωμένη μανσέτα να φορέσει με … Ροζ φόρεμα!

Ναι, επέλεξα το ροζ.

Um … είναι περίεργο ότι μου αρέσει αυτή η μανσέτα επειδή είναι το είδος της Wonder Woman-Y;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα παίρνω το μακιγιάζ μου και τα μαλλιά μου έκαναν για την επίδειξη …

Κόκκινο χαλί προετοιμασία, φάση UNO. Να πάρει τα μαλλιά μου να γίνει w / @jessicajohnston_mua. Στα χείλη μου, αυτό είναι το Guerlain Gloss D’Enfecer στο 402.
Πηγαίνετε μακριά με @jessicajohnston_mua. Πάμε για μεγάλα μαλλιά!
Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>