Οι καρτέλες επιθυμούσαν να κάνουν κάτι λίγο διαφορετικό για τη στήλη του αυτή την εβδομάδα – μοιραστείτε μια ματιά στην προσωπική του ζωή έξω από τη σφαίρα της μοντελοποίησης Kitty υψηλής έντασης.

Καταλαβαίνετε τι λένε: Όλες οι εργασίες καθώς και κανένα παιχνίδι κάνει tabby ένα βαρετό αγόρι. καθώς και είναι ένας σταθερός πιστός στην χαλάρωση / meow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη στιγμή είναι στον καναπέ να είναι προετοιμασμένοι να παρακολουθήσουν το τεράστιο παιχνίδι ποδοσφαίρου 49 ετών-Seahawks. Όπως γνωρίζετε, έπαιξε επαγγελματικά για το Wildcats της κοιλάδας Mill πριν φτάσει στο Modeling Kitty …

Ελπίζω να έχετε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο μέχρι στιγμής. θα τα πούμε σύντομα.

Ποιος είναι η γάλα η γάτα; Περίπου έξι χρόνια πίσω, φίλησα ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή κατάσταση των σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, ωστόσο η βαθιά του κατανόηση της υψηλής μόδας καθώς και το πολυκατάστημα καλλυντικών οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν πολύ περισσότερο από ό, τι ικανοποιεί το μάτι. Καταλήξαμε να είμαστε γρήγοροι φίλοι, καθώς και τώρα είναι πραγματικά ο διευθυντής μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. GO NINERS !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>