ναι, αυτό είναι ένα bootylicious μονόκερο που πετάει μέσα από το νυχτερινό ουρανό με καρδιές που βγαίνει από το άκρο του.

Και ναι, μοιάζει με το να πήρε το τατουάζ ουράνιου τόξου σε μια έκπτωση θέση τατουάζ … και ο καλλιτέχνης τατουάζ ήταν μεθυσμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι το νεότερο έργο της τέχνης μου! Το έκανα σε μια πραγματικά διασκεδαστική εκδήλωση ζωγραφικής στο Σαν Φρανσίσκο χθες το βράδυ με το Pal Marisol μου.

Ονομάζεται Nite Paint, και το κρατούν σε διαφορετικά εστιατόρια όλη την ώρα. Εγγραφείτε στο διαδίκτυο, και νομίζω ότι ο Marisol είχε ένα είδος διαπραγμάτευσης Groupon όπου ήταν $ 49 για τους δυο μας.

Βασικά, είναι μια τάξη ζωγραφικής με φαγητό και κόκκινο κρασί και μια δέσμη ανθρώπων σε ένα εστιατόριο. Όλοι ξεκινούν με ένα κενό καμβά, οπότε δεν είναι βαφή με αριθμούς. Χρησιμοποιείτε μια προεπιλεγμένη ζωγραφική, όμως, η οποία επιλέγετε όταν εγγραφείτε, ως πρότυπο σας.

Υπάρχει επίσης ένας δάσκαλος τέχνης που σας περπατάει μέσα από το how-tos, αλλά είστε εντελώς ελεύθεροι να ερμηνεύσετε τη ζωγραφική σας, ωστόσο θέλετε.

Το πρότυπο σχεδίασή μου ήταν επίσης από ένα ιπτάμενο μονόκερ … Δεν ξέρω γιατί κρατώ να τον καλέσω έναν, αλλά αρχικά είχε αστέρια που τελειώνει από το άκρο του, και το σενάριο είπε: “Πιστέψτε στον εαυτό σας, αλλά επέλεξα να πάω να πάω Rogue και να κάνετε το δικό μου πράγμα.

Τα αστέρια δεν λειτουργούσαν μόνο για μένα.

Αναφέρω ότι μπορείτε να αγοράσετε φαγητό και κρασί; – Έτσι μπορείτε να πάρετε το έπινε αυτό ενώ ζωγραφίζετε; Το χρώμα δεν είναι Stinky, οπότε δεν παρεμβαίνει στην εμπειρία πόσιμου και φαγητού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν πολλή διασκέδαση, και θα το έκανα τελείως ξανά!

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>