φορώντας το νέο NARS Velvet Liner Liner στο Nihiwatu ($ 24)
Ooh! λαμπερός…

Αλλά όχι λαμπερό σαν το αφρώδες Mega Twinkle του χαμόγελου του Ryan Gosling. Πολύ περισσότερο σαν το λαμπερό φινίρισμα μιας κλασικής τσάντας Chanel Flap – ιδανικά ένα σε μαύρο δέρμα με χρυσό υλικό (που είναι ένας υπαινιγμός, El Hub, σε περίπτωση που κερδίσουμε τα 160 εκατομμύρια Mega Millions Jackpot αυτή την εβδομάδα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Um … Παρακαλώ συγχωρείτε τα τρελά μαλλιά μου και την έλλειψη μακιγιάζ σήμερα, lol! Έβαλα κυριολεκτικά αυτό το πρόσωπο σε πέντε λεπτά πριν χτυπήσει αυτές τις φωτογραφίες (είναι μια μακρά ιστορία, αλλά πρέπει να κάνει με αύριο και ένα συγκεκριμένο αμερικανικό κινούμενο σχέδιο).

NARS VELVET LIP LINERS ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Lanikai, Belle Mare, El Agua, Costa Smeralda, Nihiwatu, Playa Dorado, Anse Soleil, Waimea, Patong Beach, Medano Beach, Mirihi Island Beach και Karekare
Χάρη σε μια δευτερεύουσα λάμψη, αυτά τα νέα $ 24 NARS VELVET LIP LINES (τα οποία είναι καταπληκτικά όνομάτε από τις παραλίες!) Pop με έναν τρόπο που δεν το ματ τα χείλη. Το βελούδινο φινίρισμα αντανακλά ακριβώς αρκετό φως για να είναι εντυπωσιακή. Εξαιτίας αυτού, θα μπορούσατε πιθανότατα να τα φορέσετε μόνοι τους και να παραλείψετε το κραγιόν εντελώς αν θέλετε ένα μακρύχρωμο χρώμα χείλος που δεν έπρεπε να αγγίξετε όλη την ημέρα.

Swatches από τα αριστερά: Lanikai, Belle Mare, El Agua, Costa Smeralda, Nihiwatu και Playa Dorado
Anse Soleil, Waimea, Beach Patong, Medano Beach, παραλία Mirihi και Karekare

Και χάρη στην ομαλή, ελαφριά φόρμουλα, δεν κλωτσούν νιφάδες στα προβληματικά μου χείλη, οι οποίες εξακολουθούν να ανακάμπτουν από αυτό το Frickin ‘Kayak Trip πριν από δύο εβδομάδες. Αισθάνονται ευγενέστερες από μια βρύση μύτης από το αγαπημένο μου Plus-size tabby.

Ξέρεις πώς με μερικές χλοοτάπητες που αισθάνεται σαν να φτιάχνεις με ένα παχύ στρώμα στεγνού, ένα εβδομαδιαίο κρούστα πίτας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ναι … Αυτά δεν αισθάνονται με κανένα τρόπο όπως αυτό.

Από τις 12 αποχρώσεις, μου αρέσει το ροδακινισμένο ροζ γυμνό Waimea, ζεστό ροζ Costa Smeralda και Red Nihiwatu (επάνω εκεί στην κορυφή) περισσότερο. Είναι αυτοί που φορούμε εδώ.

Waimea (παρεμπιπτόντως, έχω πηδήξει από αυτό το βράχο)
Costa Smeralda

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τα 12 νέα NARS VELVET LIP LINES είναι διαθέσιμα τώρα σε απευθείας σύνδεση και σε μπουτίκ Nars. Επίσης, αφορούν το Sephora και άλλα τμήματα και τα ειδικά καταστήματα Σεπτεμβρίου.

Τιμή: $ 24 το καθένα
Διαθεσιμότητα: Μόνιμη. Διαθέσιμο τώρα σε απευθείας σύνδεση και σε μπουτίκ Nars. Επίσης, αφορούν το Sephora και άλλα τμήματα και τα ειδικά καταστήματα Σεπτεμβρίου
Μακιγιάζ και αξιολόγηση Blog Appress: α

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>