ωφελούν την κυριαρχία Booster Bloester
Δύο, τέσσερις, έξι, οκτώ, τι εκτιμούμε!?

Εύκολη ρουζ! Απλή ρουζ! Yaaaaay, όφελος! [Εισάγετε υψηλά λάκτισμα εδώ]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει … Δεν ήμουν ποτέ μαζορέτα (περισσότερο από μια μπάντα geek), ωστόσο φωνάζω για το νέο Booster της Kainette Booster. Είναι διασκεδαστικό καθώς και απλό στη χρήση, έχει μια φόρμουλα κρέμας σε σκόνη, αισθάνεται απίστευτα μεταξένια, καθώς και η συσκευασία έχει σχήμα σαν ένα αξιολάτρευτο τύμπανο δυαδικών ψηφίων.

Επιδιορθώστε το Booster Mainette Bloester, $ 28
Ο μεταξένιος τύπος σχεδόν αισθάνεται τύπος ολισθηρό στα χέρια μου, καθώς και είναι απλό στο Zhuzh έξω από τις άκρες όταν το παίζω σε γυμνά μάγουλα ή πάνω από το Ίδρυμα, το οποίο εκτιμώ πότε θα κινήσει «καθώς και το shakin».

Μου αρέσει ότι δεν ξεκαθαρίζει τους πόρους μου, καθώς και ότι διαρκεί 5-6 ώρες στο combo μου λιπαρή / ξηρό δέρμα πριν νιώθω σαν να απαίτομαι μια αφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ω, καθώς και έχει ένα ελαφρύ άρωμα.

Πραγματικά λιποθυμία, όμως. Πρέπει να πάρω τη μύτη μου στο τηγάνι για να το εντοπίσω, ωστόσο πιστεύω ότι μυρίζει σαν ροδάκινο gummy καραμέλες.

Ναι, Boom. Αυτά είναι φοβερά.

Η εμφάνιση είναι ματ, καθώς και φυσική, η οποία πρέπει να είναι μια φανταστική επιλογή για τα κορίτσια καθώς και οι άνθρωποι που επιστρέφουν στην τάξη.

Που μου θυμίζει, επιθυμώ ότι είχα μια πολύ καλύτερη εκτίμηση για πολύ μικρό μακιγιάζ όταν ήμουν στα tweens μου, έφηβοι καθώς και στις αρχές της δεκαετίας του ’20. Όταν είσαι αυτή η ηλικία, είναι απλό να ξεφύγουμε με εξαιρετικά bit μακιγιάζ (που ξεπλένετε τη νεολαία καθώς και όλα). Αυτό είναι ένα φανταστικό ρουζ για να τονίσει μια νεώτερη λάμψη χωρίς να πάει πλήρης μακιγιάζ τρελό.

Χαρούμενος σχεδιασμός!

Με ένα Mac Lipglass για κλίμακα

Ναι, δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει εδώ
Συμβουλές καθώς και τεχνικές που περιλαμβάνονται στο ρουζ
Συστατικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά σε οποιοδήποτε τύπο ηλικίας, θα έδινα τρεις ευθυμίες στην Majorette. Είναι μια χαρούμενη, εύχρηστη, αδιάβροχη, χωρίς να κοκκινίζει (όλες οι απαίτηση YA είναι τα δάχτυλα!), Καθώς μου αρέσει ότι μου θυμίζει ότι το μακιγιάζ δεν πρέπει να είναι τόσο σοβαρό.

Τιμή: $ 28
Διαθεσιμότητα: μακροπρόθεσμη συλλογή, καθώς και ερχόταν αυτό το Σεπτέμβριο για να επωφεληθούν μετρητές, τα καταστήματα καθώς και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ καθώς και αξιολόγηση ιστολογίου έφεσης: b + / a- (επιθυμώ το κράτησε ένα tad μακρύτερο, ώστε να πάω ακόμα πολύ περισσότερο χρόνο μεταξύ των touchups … mucho τεμπέλης, yo!)

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>