Μπορεί να αναρωτιέστε, “Έτσι τι στην αμαξοστοιχία είναι αυτή η Δευτέρα δημοσκόπηση πράγματος ούτως ή άλλως!”

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια δημοσκόπηση. Είναι πολύ περισσότερο από ένα τακτικά εξελισσόμενο (devolvoling;), κάπως τυχαία λίστα ερωτήσεων που έχω βάλει στους αναγνώστες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία επτά χρόνια. (Είναι σαν ένα kickstart για τον εγκέφαλό σας.) Έχω πάντα ευχαρίστηση να διαβάζω τις απαντήσεις σας στα σχόλια και ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση του ορυχείου.

Λευκό βερνίκι νυχιών ή μαύρο βερνίκι νυχιών;
Εντάξει, τι γίνεται με το λευκό βερνίκι για τα δάχτυλά μου και το μαύρο βερνίκι νυχιών για τα δάχτυλα των ποδιών μου; Και ενώ είμαστε σε αυτό, μπορώ ακριβώς να πω πόσο φοβερό είναι να έχουμε λευκό βερνίκι νυχιών ως πραγματική επιλογή; – Γιατί waaaaay πίσω την ημέρα που θα καταφύγουμε στη ζωγραφίζοντας τα νύχια μου με άσπρο έξω.

Ναι, EW.

Πιθανώς δεν ήταν το πιο υγιεινό πράγμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν πολύ ελκυστικός, αλλά ήμασταν παιδιά που είναι παιδιά!

Η τελευταία έκκληση σας έγινε βασισμένη στη σύσταση ενός φίλου;
Ήταν ένα ζευγάρι. Χθες στο Ulta με τον αγαπημένο μου ενεργοποιητή, Marisol, άρπαξα ένα μπουκάλι καθαρό πετρέλαιο καθαρισμού του Garnier, το οποίο συνέστησε ιδιαίτερα. Τα μάγουλά μου ήταν τρελά ξηρά, και έχει ξηρό δέρμα πάρα πολύ και αγαπά τα πράγματα, έτσι έκανα μια απόφαση να το δώσω ένα στροβιλισμό. Επίσης, πήρα τη διατροφή νυχιών της Sally Hansen πράσινο τσάι + ενισχυτικό νυχιών μπαμπού για τη σύστασή της, γιατί όταν επεσήμανα ότι τα νύχια μου έχουν χωριστεί (Boo!), Είπε ότι βοήθησε πολύ.

Κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό ή ροζ χρυσό;
Κίτρινο χρυσό … με ροζ χρυσό είναι ένα στενό δευτερόλεπτο.

Πόσο συχνά φοράτε κοστούμια;
Αυτές τις μέρες, ποτέ. Νομίζω ότι η τελευταία φορά που φορούσα ένα κοστούμι ήταν γύρω στο 2005 για μια συνέντευξη εργασίας. Φορούσα μαύρα κοστούμια όταν εργάστηκα σε μια δικηγορική εταιρεία επειδή ήταν εύκολο και άμυλο (απλά προσθέστε πουκάμισο!). Πιστεύω επίσης ότι τα κοστούμια με βοήθησαν να κοιτάξω λίγο μεγαλύτερο και πολύ πιο ώριμο (και όχι ένα εσωτερικό), το οποίο, το πιστεύεις ή όχι, ήταν ένα πρόβλημα που συνήθιζα να έχεις (αλλά αυτές τις μέρες, αυτό είναι soooo δεν ένα θέμα, lol! ).

Έχω ακόμα και να φορέσω αυτά τα ίδια μαύρα μπουφάν κοστούμια σε μια ευκαιρία, όπως με κοκαλιάρικα τζιν, ένα λευκό μπλουζάκι και χρυσά κοσμήματα. Μου αρέσει αυτό το combo.

Ξοδεύετε πολύ περισσότερο χρόνο στο μακιγιάζ σας ή στα μαλλιά σας;
Το μακιγιάζ μου, σίγουρα. Με τα μαλλιά μου, προσπαθώ να κάνω το γυμνό ελάχιστο, το οποίο δείχνει το styling την την πρώτη μέρα μετά από ένα πλύσιμο (συνήθως με ένα σίδερο σίδερο, το οποίο με παίρνει περίπου μισή ώρα) και στη συνέχεια απλά να το βουρτσίζετε και χρησιμοποιώντας ξηρό σαμπουάν Οι ρίζες, οι οποίες χρειάζονται λιγότερο από πέντε λεπτά, τις ημέρες μέχρι την επόμενη φορά που το πλύνω.

Εάν θα πάρω φωτογραφίες ή να κάνω ένα βίντεο, το μακιγιάζ μου συνήθως διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά μπορώ κανονικά να το κάνω σε 30 λεπτά αν είμαι πραγματικά πιεσμένος για το χρόνο και βιασύνη. Μπορεί να χρειαστεί μια ώρα ή περισσότερο για πολύ πιο περίπλοκη εμφάνιση. Αν κάνω απλά μακιγιάζ για να τρέξω ένα λάθος ή να συναντηθώ σε έναν φίλο για καφέ, όμως, αυτό είναι συνήθως διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τις παρακάτω ερωτήσεις σε ένα σχόλιο με τις απαντήσεις σας. I look forward to reading ’em!

1. White nail polish or black nail polish?
2. Last appeal get you made based on a friend’s recommendation?
3. Yellow gold, white gold or rose gold?
4. how often do you wear suits?
5. Do you spend a lot more time on your makeup or on your hair?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Hey, sweet girl! delighted Labor Day to ya. I hope you’re enjoying the long weekend.

I got to sleep in a few minutes this morning, but Tabs has me on the clock today… You know how it is with international kitty supermodels — you’re always on call, LOL!

Οχι πραγματικά. I’m trying to finish the few things on my to-do list early because it’s meant to hit the mid-90s here today, and homegirl needs to be out of her office by 3 p.m. at the latest, lest she melt.

Ευχήσου μου καλή τύχη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

You have a stunning Monday, ‘k?

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>