Το νέο περιλαμβάνει για πάντα Ultra HD Αόρατο Cover Concealer ($ 27 το καθένα)
Επιτρέψτε μου να σας πω τι συμβαίνει όταν είστε εθισμένοι στη ζάχαρη, και ξαφνικά δεν μπορείτε να το έχετε το πρωί και είστε έγκυος.

Μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα πράγματα, όπως να τρώτε ένα πιάτο από κατεστραμμένα πιάτα και να πίνετε ένα latte, και αυτό γίνεται το μόνο που θέλετε στον κόσμο, και δεν μπορείτε να σταματήσετε να το σκεφτείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τότε υπάρχουν οι ψευδαισθήσεις, οι οποίες είναι πραγματικές και νόμιμες, ορκίζομαι! Οπουδήποτε βλέπω, βλέπω ζαχαρούχα απολαύσεις, ακόμη και στην άκρη για αυτό το νέο που περιλαμβάνεται για πάντα Ultra HD Αόρατο Cover Concealer ($ 27).

Mmm … ντόνατς …

Ορκίζομαι στο gawd, που μοιάζει με ένα κονιοποιημένο ντόνατ.

Mmm …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Συγνώμη! Ο Όμηρος Simpson στιγμή. Μερικές φορές ξεχάσω να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου.

Ούτως ή άλλως, αυτή η άκρη και το ίδιο το concealer; – Και οι δύο είναι πραγματικά freaking δροσερό. Νομίζω ότι αυτό το δικαίωμα επάνω εκεί με μερικές από τις τρέχουσες καλύτερες κονσέρβες πλήρους κάλυψης (NARS καθαρό ακτινοβόλο, αστική αποσύνθεση γυμνό δέρμα, Mac Pro Longwear Concealer και φωτεινό ορό gel του Sephora), γιατί καλύπτει τα πάντα, καλύπτει τα πάντα.

Αλλά υπάρχει κάτι άλλο για αυτό … Δεν ξέρω πώς το κάνει, αλλά φαίνεται ακόμα περισσότερο σαν το πραγματικό δέρμα. Σοβαρά, μισή ώρα που δεν μπορώ να το πω ούτε εκεί!

Βασικά, είναι Άγιο Δισκοπότηρο – Πλήρης κάλυψη, και είναι σχεδόν αδύνατο. Ναι, όταν μια κουρασμένη, οκτώ μήνες έγκυος κυρία σας δίνει στηρίγματα, περιλαμβάνονται για πάντα, τότε κάνεις σωστά.

Ω, γεια, κουρασμένη έγκυος κυρία! (Αυτό είναι προφανώς πριν πυροβοληθεί.)
Και αυτό είναι το πλάνο. Εδώ φοράω τις αποχρώσεις Ultra HD R32 και Y33, μαζί με Blush και Bronzer.
Αυτή η γραμμή μόλις ξεκίνησε πρόσφατα και πιστεύω ότι αντικαθιστά τον Concealer HD HD του Mufe, το οποίο υποθέτω ότι έχει διακοπεί, επειδή δεν μπορώ να το βρω στη Sephora ή για το Ever Website.

Υπάρχουν 10 αποχρώσεις. Αυτοί που ξεκινούν με ένα “R” είναι για τη διόρθωση χρώματος (έχουν ροζ και ροδάκινους ήχους) και τα εφαρμόζετε πρώτα στους σκοτεινούς κύκλους σας. Στη συνέχεια, οι αποχρώσεις που ξεκινούν με ένα “Y” είναι οι κρυμμένες αποχρώσεις (πιο κίτρινο βασίζονται), οι οποίες πηγαίνουν ακριβώς πάνω από τις αποχρώσεις “r”. Με το σχεδιασμό, υποτίθεται ότι συνεργάζονται.

Εδώ είναι ένα εύχρηστο διάγραμμα Dandy από το Mufe που σπάει τις αποχρώσεις που χρησιμοποιούν για διαφορετικούς τόνους δέρματος …

Ποια είναι η σκιά σου;
Βλέποντας πώς είναι το μέσο του χειμώνα, και δεν έχω δει τον ήλιο του τι αισθάνεται σαν εβδομάδες (ευχαριστίες, el niño!), Οι αποχρώσεις που χρησιμοποιώ είναι στη μέση της ομάδας – R32 για τη διόρθωση, που είναι σαν ένα Ζεστό ροδάκινο, και το Y33, ένα κίτρινο χρώμα χρώμα μερικά βήματα ελαφρύτερα από το φυσικό μου τόνο του δέρματος, για απόκρυψη.

Φορώντας μια σκιά που διορθώνουν χρώμα ροδάκινου, R32, που με Mac με ορυκτό
Και τώρα με το Y33 στρωματοποιημένο πάνω από το R32, και πάλι, με ένα μικρό Mac με ορυκτό
Το αγαπημένο μου πράγμα για αυτό το concealer; Πώς είναι σαν να παίρνετε όλα τα καλύτερα μέρη των αγαπημένων μου concealers πλήρους κάλυψης σε ένα μόνο σωλήνα. Καλύπτει εντελώς το σκοτάδι (που ακούγεται πολύ αστέρων πολέμους, δεν το έκανε;) σαν nars καθαρά ακτινοβόλα και mac pro longwook κάνουν – και τα δύο από τα οποία είναι uber πλήρης κάλυψη, αλλά μπορεί να φαίνονται κέικ και βαριά κατά καιρούς – αλλά εξακολουθούν να μοιάζουν πραγματικά δέρμα. Νομίζω ότι είναι ακόμη πιο φυσικό από το σημερινό μου στο δέρμα, όπως τα αστική αποσύνθεση γυμνό δέρμα και το Sephora φωτεινό μελλοντικό concealer ορού γέλης. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι χειρίζεται λεπτές γραμμές καλύτερα από τις δύο, αλλά έχω μια μικρή προειδοποίηση …

Τα δείγματα περιλαμβάνουν για πάντα Ultra HD Αόρατο Cover Concealer
Είναι κάτι που παρατηρώ όταν έχω λίγο πολύ ενθουσιώδη (LOL!) Με την εφαρμογή. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα “σημείο ανατροπής”, μετά από το σημείο αυτό, αν πάρω κατά λάθος εκεί και εφαρμόζω πάρα πολύ, ο concealer εγκαθίσταται στις λεπτές γραμμές μου.

Βασικά, πρέπει μόνο να χρησιμοποιήσω το μικρότερο ποσό, και γι ‘αυτό νομίζω ότι το mufe πήρε αυτό το δροσερό ντόνατ-αναζητούν εφαρμογέα στο μείγμα. Κάνει ευκολότερο να διανεμηθεί η μικρότερη μικρή κουκίδα, και πραγματικά, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, οπότε αν δοκιμάσετε αυτά τα πράγματα και αρχίζει να καταστρέφει σε σας, το κάνετε πρώτα: χρησιμοποιήστε λιγότερα του προϊόντος.

Επίσης, το Ultra HD επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από μια σκόνη ρύθμισης. Από μόνη της, δεν διαρκεί όσο οι άλλοι κρυπτογράφοι πλήρους κάλυψης από τους Nars, Mac, UD και Sephora (τουλάχιστον, δεν στο δέρμα μου). Βεβαιωθείτε ότι το ορίσατε με μια σκόνη. Τότε θα πρέπει να πάρετε μια φθορά πλήρους ημέρας. Χρησιμοποιώ μια τεράστια σκόνη από το Mac που ονομάζεται Skinfinish Skinfinish φυσικό και η σκιά μου είναι μέτρια.

Συνιστώ ολόψυχα αυτό το concealer, και νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλη για κάποιον που θέλει μια φυσική εμφάνιση με πλήρη κάλυψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν σηκωθείτε με τους ακρωτηριασούς κύκλους του θείου κάτω από τα μάτια του yo, και είστε λαχτάρα ένα beignet, πρώτα απ ‘όλα, αισθάνομαι τον πόνο σας. Δεύτερον, μπορείτε να βρείτε το Ultra HD τώρα να περιλαμβάνει για πάντα μετρητές, Sephora και online.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>