Είμαι εξαιρετικά θετικός ότι οι καρτέλες θα είχαν φτάσει καλά κατά τη διάρκεια των αιγυπτιακών χρόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τον τερματισμό του τερματισμού: Γένεση χθες (καλά, προσπαθούσαμε, ωστόσο, η ταινία είναι απλά τόσο κακή …), καθώς και κατά τη διάρκεια μιας από τις σκηνές ταξιδιού, κοίταξα πάνω από τις καρτέλες καθώς και αναρωτιόμουν τι θα ήταν Αν συμβεί ακούσια σε μια χρονική συσκευή καθώς και κατέληξε κατά τη στιγμή των Φαραώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι 100% σίγουρος ότι κάποιος θα έβαλε μερικά κοσμήματα μόδας σε αυτόν καθώς και τον κολλήσει σε ένα χρυσό θρόνο, καθώς θα ήταν μεγάλη με αυτό, αφού πιστεύει ήδη ότι λατρευτεί όπως είναι.

Δεν θυμάμαι σε ορισμένες περιπτώσεις ότι δεν μπορείτε απλά να περπατήσετε όσο και με οποιοδήποτε τύπο παλιού αιλουροειδούς, καθώς και να βάλει κάποια hi kitty bling πάνω τους, ωστόσο οι καρτέλες ήταν πάντα αρκετά συνεταιριστική. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα κουνάω μια τσάντα από τις απολαύσεις μπροστά του για να πιάσει το μάτι του, επειδή είναι εξαιρετικά τροφή εμπνευσμένο (όπως μπορείτε να πείτε δίπλα στο tum), όμως πολλοί από τον χρόνο που είναι ακριβώς ευτυχής να καθίσει εκεί για λίγα λεπτά Εκτός από το παρόν με τα μενταγιόν του ή τα στήριξά του, ενώ χτυπώ μερικές φωτογραφίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>