Το υπέροχο δόντι μου είναι ο Throbbing! Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Δύο λέξεις: αρωματισμένο χιόνι. Το δοκίμασα για την πρώτη φορά στο SNO Crave Tea House, καθώς και ναι, είναι κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σαν ένα μείγμα του Hawaiian Shave Ice καθώς και το παγωτό, καθώς και είναι διαθέσιμο σε πολλές γεύσεις, ωστόσο το πράγμα είναι … Οι περισσότερες από τις γεύσεις δεν είναι γλυκές, οπότε αν θέλετε πολύ πιο γλυκύτητα, έχετε για να προσθέσετε μία ή περισσότερες περισσότερες θέσεις.

Καταλαβαίνω ότι αυτό φαίνεται περίπλοκο, ωστόσο δεν είναι. Μείνετε μαζί μου εδώ …

Εντάξει, το πρώτο σας στρώμα επικάλυψης είναι συνήθως ένα σιρόπι, καθώς και εγώ επιλέξαμε το συμπυκνωμένο γάλα επειδή, ας γίνουμε πραγματικοί, μπορώ να χαλαρώσω ένα κουτί από αυτά τα πράγματα, αν εξαναγκάσω τις δικές μου συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Στη συνέχεια, προσθέτετε άλλες toppings στην κορυφή. Επιλέξαμε τα ιαπωνικά φασόλια adzuki (όπως μπορείτε να πάρετε στη Χαβάη με το Shave Ice) που, για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν η καλύτερη ιδέα, αφού πήγαμε στις ταινίες αργότερα και …

Τέλος πάντων, την επόμενη φορά που πηγαίνω, θέλω να πάρω τα σάλτσα φρούτων καθώς και ίσως μια σάλτσα καραμέλας.

Η γεύση “SNO” που πήρα ήταν taro, που είναι μια μοβ ρίζα παρόμοια με την πατάτα (στη Χαβάη είναι αυτό που κάνουν poi έξω από). Ήταν εξαιρετικά νόστιμο. Το Taro είναι αρκετά χαρακτηριστικό στην ανατολίτικη μαγειρική.

Επίσης, έχουν διαφορετικό τύπο τσαγιού, φυσικά, στο SNO Crave Tea House, αν το αρωματισμένο χιόνι δεν είναι το πράγμα σας. Είδα τους πελάτες με τσαγιού, τα οποία είναι αυτά τα ποτά με τις δυαδικές σφαίρες ταπιόκας σε αυτά που μοιάζουν με φυσαλίδες, καθώς και άλλοι πελάτες με ζεστό οικολογικό τσάι καθώς και τέτοια πράγματα.

Έχουν επίσης πολλά πράγματα στο μενού με τοστ σε αυτά …

Τοστ?

Λοιπόν, ονομάζεται τοστ, ωστόσο φαίνεται σαν στρώματα κέικ λιβρών που βρίσκονται σε σάντουιτς σε κουτάλι παγωτού, τόσο ουσιαστικά ένας εφιάλτης ενός διαιτητή, ή ένα θαυμάσιο όνειρο του δοντιού, ανάλογα με το πώς το βλέπετε.

Το SNO Crave πήγα είναι στην πόλη της Ένωσης, ωστόσο υπάρχουν othes στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρατήστε τα μάτια σας για τοποθεσίες όπως αυτό, καθώς φαίνεται να εμφανίζονται πολύ περισσότερο καθώς και περισσότερο. Παρέχετε μια δοκιμή κάποτε!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>