κοκαλιάρικο φρύδια, παγωμένα καπάκια καθώς και γυαλιστερά χείλη περίπου 2008
Ήσασταν όταν ένας Lass χαμηλής συντήρησης όμως τώρα έχει μια πολύ πιο φανταχτερή διαδικασία γοητείας; Ήταν μια εποχή που ποτέ δεν θα φορούσε ποτέ το κραγιόν, ωστόσο, τώρα θα βράσει φωτεινά κόκκινα χείλη σε μια κοινή Τρίτη; Ακριβώς πώς έχει αλλάξει το στυλ γοητείας σας κατά τη διάρκεια των ετών;

Το ορυχείο έχει σίγουρα πάει με διαφορετικές φάσεις, όπως όταν ήμουν στο κολέγιο στη δεκαετία του ’90, ήμουν όλα για σκούρα καφέ χείλη με εύκολο μακιγιάζ ματιών. (Σκιά ματιών … χωρίς κανένα είδος εκκινητή, ha! Φρύδια. Λίγο επένδυση καθώς και μάσκαρα.) Αυτό ήταν γι ‘αυτό. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα concealer ή ίδρυμα ή ρουζ, πραγματικά, ή κάτι τέτοιο. Μερικές φορές φοράω σκόνη …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε σύγκριση με τώρα, ήμουν αρκετά χαμηλή συντήρηση, ωστόσο στη συνέχεια στα 20 μου άρχισα να χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο μακιγιάζ, κυρίως από τότε που είχα τελικά μια “πραγματική εργασία ενηλίκων” καθώς και θα επιθυμούσα να δούμε παρουσιάσει στην εργασία, ωστόσο, δεδομένου ότι μου άρεσε χρησιμοποιώντας το.

Θα έκανα μια πλήρη συμφωνία με το Ίδρυμα, τα μάτια, τα φρύδια καθώς και τα μάγουλα από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχω ακόμη χρησιμοποιήσει concealer.

Την εποχή εκείνη ήμουν όλα σχετικά με τα ουδέτερα χρώματα, καθώς και ότι ήταν πραγματικά μόνο όταν άρχισα το MBB το 2007 ότι άρχισα να χρησιμοποιώ ζωντανές σκιά ματιών καθώς και τις επενδύσεις καθώς και τα μπλουζ, τα οικολογικά φιλικά, καθώς και τα πορφυρά στην τακτική. Ήμουν ακόμα να χρησιμοποιήσω πολλά ουδέτερα, ωστόσο συνθέτοντας το μακιγιάζ μου ώθησε να δοκιμάσω νέα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αναγνωρίσει ότι μου άρεσε επίσης να χρησιμοποιώ χρώματος. Εκτός από αυτό, παρέμεινε αρκετά αυτή τη μέθοδο μέχρι να είχα τον Connor. Αφού την είχα, ήμουν ακριβώς όπως, “omg, απλά να μου δώσω μινιμαλιστικά ουδέτερα”.

Είμαι ακόμα τύπος λίγο κολλημένος σε αυτή τη φάση, αν και προσπαθώ να προχωρήσω ακόμα περισσότερο όταν έχω χρόνο.

Σε αυτό το σημείο στη γοητεία μου ζωή, είμαι όλοι πολύ λίγες συμφωνίες με το μακιγιάζ – όπως πολύ λίγο θεμέλιο καθώς και το concealer. Προσπαθώ να ξεφύγω όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς δεν έχω τόσο χρόνο για να είμαι πραγματικά ιδανική κάλυψη μου.

Μου αρέσει ακόμα να κάνω δύσκολο μακιγιάζ κοιτάζει όταν το επιτρέπει ο χρόνος, ωστόσο, δυστυχώς, έχω διαπιστώσει ότι το δέρμα μου φαίνεται να φαίνεται λίγο καλύτερα, οι πόροι μου δεν φαίνονται τόσο μεγάλες, καθώς και οι λεπτές γραμμές μου δεν φαίνονται τόσο δημοφιλείς Όταν φοράω λιγότερη θεμέλιο καθώς και το concealer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ναι, μου αρέσει αυτό το μακιγιάζ είναι μια μορφή τέχνης, καθώς και τα στυλ μας καθώς και τις προτιμήσεις που αναπτύσσονται καθώς και την τροποποίηση με την πάροδο του χρόνου. Είμαι βέβαιος ότι η ορυχείο αλλάζει συνεχώς.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>